ANTALYA / MURATPAŞA - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Muratpaşa Mah. Kazım Özalp Cad. No1/A Muratpaşa/ANTALYA
Vizyon
‘Amacımız , gelecekte okulumuz ile ilgili tüm paydaşların memnuniyetini yükseltmektir’ Gelecekte; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, Velilerimizin okulumuzda öğrenme için çocuklarımıza her fırsatın verildiğinden emin olduğu, Karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, Okulumuzla ilgili bütün tarafların memnuniyetinin sürekli yükseldiği, BİR OKUL VİZYONUNA SAHİBİZ ve BUNU PAYLAŞMAYA HAZIRIZ.
Misyon
‘Hedefimiz ,farklı bakmasını bilen ,keşfetmeyi seven, öğrenmenin gerekliliğine inanan bireyler yetiştirmektir.‘ Okulumuz, TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA; Kayıt Bölgemizde yaşayan zorunlu öğrenim çağındaki bütün çocukların eğitim ve öğrenimlerini sağlamak, Öğrencilerimizin kendine güvenen, ülkesini seven, öz değerlerini bilen ve bunlara saygı duyan, insan hakları, demokrasi, özgürlük vb. gibi evrensel değerleri benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, Öğrencilerimize 21. yüzyıl ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2399
Öğretim Şekli :Cumhuriyet İlkokulu Normal Eğitim öğretime (Tam gün) devam etmektedir.
Otobüs, Dolmuş, Tramvay
Okulumuzda servis bulunmamaktadır